Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Copil de 12 ani, pe bicicletă, lovit de o mașină

Un copil de 12 ani a fost lovit de o mașină, în timp ce se plimba cu bicicleta pe trotuar. Sâmbătă seară, în timp ce conducea autoturismul pe raza comunei Verești, dinspre DJ 290 spre Gara Verești, un localnic de 24 de ani nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea virajului la dreapta spre parcarea neamenajată din vecinătatea unui magazin, moment în care a acroșat și accidentat ușor un minor de 12 ani, din municipiul Suceava care circula pe bicicletă pe trotuar.
like facebook, suceava, news, stiri
După producerea accidentului, conducătorul auto nu a anunțat poliția, fiind identificat ulterior de către polițiștii Postului de poliţie Verești.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi “părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”, ce va fi soluționat procedural, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*