Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Bărbați prinși de polițiști cu un transport de fier vechi

Un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc a oprit pentru control, sâmbătă, pe DN 17 din comuna Vama, autoutilitara condusă de un bărbat de 47 de ani din comuna Cornu Luncii, care transporta de euri de materiale feroase (fier vechi).

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că atât conducătorul auto cât și pasagerul din vehicul, un bărbat de 29 de ani din aceeași localitate, nu dețin documente legale de proveniență pentru bunurile transportate, motiv pentru care autoutilitara a fost condusă la un centru special de colectare afierului vechi din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

like facebook, suceava, news, stiriÎn urma inventarierii  și cântăririi, s-a stabilit că în vehicul era transportată cantitatea de 1.640 kg de material feros, fără acte.

Cu ocazia audierilor, bărbatul de 29 de ani, din comuna Cornu Luncii, a declarat faptul că fierul vechi a fost achiziționat  de la diferite persoane fizice de pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc  și a comunei Vama  și urma să fie comercializat la o firmă de specialitate din municipiul Suceava.

În cauză s-a  dispus sancționarea  contravențională și confiscarea   cantității  de 1.640  kg  de material deșeuri feroase, în valoare de circa 1.270 lei, care au fost predată reprezentanților societății de colectare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*