Vineri 18 Ianuarie 2019, Actualizat acum 17 zile 12:00 am

 

FOTO! Umărire după un contrabandist care a încercat să dea cu mașina peste un polițist de frontieră. Autoturismul, abandonat în albia unui râu

Un echipaj mobil al poliției de frontieră Brodina a efectuat, sâmbătă, semnalele regulamentare pentru oprirea la control, pe raza localității Falcău, a unui autoturism marca Volkswagen, înmatriculat în Marea Britanie.

Conducătorul auto nu a oprit la semnalele efectuate de către echipaj, virând brusc spre polițistul de frontieră intenționând să-l lovească, după care și-a continuat deplasarea în mare viteză.

like facebook, suceava, news, stiriÎn vederea imobilizării autoturismului și reținerii șoferului, polițistul de frontieră a executat un foc de avertisment înspre pneurile autoturismului, însă nici de această dată conducătorul auto nu a oprit.

S-a trecut la urmărirea mașinii în cauză, iar după aproximativ un kilometru polițiștii de frontieră au descoperit autoturismul abandonat în albia râului Suceava, observând în interiorul acestuia mai multe colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană.

Polițiștii de frontieră au procedat la monitorizarea zonei în vederea reținerii șoferului, iar autoturismul cu țigări a fost transportat la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor a rezultat cantitatea de 3.740 pachete, marca Marble, în valoare de 43.700 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

Autoturismul folosit la activitatea infracțională, în valoare de 5.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul sectorului până la finalizarea cercetărilor. Polițiștii continuă cercetările.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*