Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Accident cu trei mașini pe DN2. Șase persoane au fost rănite. Printre victime, doi miri

Un accident în care au fost implicate trei mașini a avut loc sâmbătă după-amiază, pe DN2, la ieșire din localitatea Spătărești spre Vadu Moldovei. Șase persoane au fost rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Printre victime s-au numărat și doi miri, un tânăr de 25 de ani, și soția sa, ca aveau programată nuntă duminică.

like facebook, suceava, news, stiriAccidentul s-a produs după șoferul de 25 de ani, din Fântâna Mare, în timp ce conducea autoturismul, a oprit la un moment dat pentru a intra la stânga pe un drum comunal, deși se afla pe linie continuă, iar în timp ce semnaliza, din spate, venea un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani, din Fălticeni. Bărbatul de 58 de ani a încercat să evite impactul, a tras stânga de volan, a intrat pe contrasens și a lovit puternic un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din Bârlad. Din impact, mașina bărbatului de 49 de ani s-a urcat peste mașina mirelui de 25 de ani.

Șase persoane au ajuns la spital în urma accidentului. Printre acestea, o femeie însărcinată și două minore. Șoferii nu erau băuți. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident cu trei mașini pe DN2. Șase persoane au fost rănite. Printre victime, doi miri | Moldova24

Lăsați un comentariu

*