Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Angajat al Centrului Cultural Bucovina, dat afară pentru că lipsea de la muncă, iar alți trei salariați au fost sancționați

Un angajat al Centrului Cultural Bucovina a fost dat afară pentru că lipsea nemotivat de la muncă, iar alți trei s-au like facebook, suceava, news, stiriales cu sancțiuni, anul trecut.

Cel puțin asta reiese dintr-un raport al directorului Centrului Cultural Bucovina, Sorin Filip, care arată că în anul 2017 Centrul Cultural „Bucovina”, conform organigramei şi statului de funcţii aprobat de Consiliul Judeţean Suceava, a avut în componenţă un număr de 157 de posturi din care: 11 de conducere şi 146 de execuţie, iar ca personal de specialitate 141 posturi şi 16 posturi personal de deservire.

Tot anul trecut, „s-a aplicat sancțiunea disciplinară de ,,avertisment scris” pentru 3 salariați ai Centrului Cultural „Bucovina” pentru încălcarea normelor legale prevăzute la art. nr. 5-12, art. nr.17 și art.nr 18 din Legea nr.477/2004 privind Codul de conduită a personalului contractual din autoritățile și instituțiile publice”, potrivit raportului.

De asemenea, s-a desfăcut disciplinar contractul individual de muncă al unui angajat pentru absențe nemotivate.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Angajat al Centrului Cultural Bucovina, dat afară pentru că lipsea de la muncă, iar alți trei salariați au fost sancționați | Moldova24

Lăsați un comentariu

*