Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Bal al gospodarilor organizat în gara pe peronul căreia a fost omorât cu sălbăticie poliţistul Sorin Vezeteu: „Halal gospodari! Faceţi nuntă în casa mortului”

Poliţiştii suceveni sunt extrem de nemulţumiţi de faptul că în Gara Burdujeni, pe peronul căreia a fost omorât cu sălbăticie colegul lor Sorin Vezeteu, Primăria Suceava şi Consiliul Local Suceava organizează Balul Gospodarilor. Unii dintre poliţişti şi-au arătat indignarea pe paginile lor de Facebook, potrivit Adevarul.

like facebook, suceava, news, stiriLa nici un an de la teribila tragedie din gara Suceava, când Poliţia Română asista neputincioasă la uciderea lui Sorin Vezeteu, locaţie unde lumânările nu au contenit să ardă, administraţia locală şi cea judeţeană organizează balul gospodarilor! Bravo domnule primar Lungu Ion! Felicitări domnule preşedinte Flutur Gheorghe! Halal gospodari! Faceţi nuntă în casa mortului! În timp ce noi poliţiştii încă îl plângem pe Sorin şi încercăm cum putem să-l ajutam pe Ciprian organizând concerte caritabile, voi jucaţi ţonţoroiul pe mormintele noastre! Bravo domnilor! Nici un an nu a trecut de când Sorin, purtând cămaşa morţii (cea de poliţist) şi îşi dădea ultima suflare la peronul gării şi voi v-aţi trezit să faceţi paranghelie! Oare nu se putea găsi o altă locaţie? Şi dumneavoastră domnule primar şi dumneavoastră domnule preşedinte al consiliului judeţean, dacă aţi văzut că domnii politicieni de la guvernare nu sunt în stare să facă un statut al poliţistului care să ne apere, ce-aţi făcut pe plan local pentru siguranţa cetăţenilor pe care îi reprezentaţi? Oare era un efort atât de mare să detaşaţi un poliţist local care să facă serviciu mixt cu noi? Până la urmă gara Suceava este a Sucevei, a sucevenilor, având graniţa cu Ucraina Suceava este poarta de intrare în judeţ, în ţară şi chiar în Europa! Dar nu numai că nu aţi făcut nimic, ne mai şi pângăriţi eroii! Dacă sunteţi incapabili de a face bine măcar lăsaţi-ne în pace şi nu ne faceţi rău! Acest bal al gospodarilor nu face bine nimănui şi nouă poliţiştilor nu ne face cinste! Dar toate până într-o zi! În curând îşi vor da seama şi cetăţenii că siguranţă lor primează. Şi atunci va începe exodul!”, a scris Gaby Moroşan, pe pagina lui de Facebook. Poliţistul Gabriel Moroşan a fost coleg cu Sorin Vezeteu la Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Suceava.

Citeste mai mult: adev.ro/p74l6p


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bal al gospodarilor organizat în gara pe peronul căreia a fost omorât cu sălbăticie poliţistul Sorin Vezeteu: „Halal gospodari! Faceţi nuntă în casa mortului” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*