Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Minune în Săptămâna Luminată într-o localitate din Suceava. Imagine cu Maica Domnului cu pruncul în brațe, într-un trunchi de copac

Minune în Săptămâna Luminată într-o comună din județul Suceava, după ce un bărbat a tăiat, miercuri, un copac, iar în trunchiul acestuia a văzut imaginea Maicii Domnului cu pruncul în brațe.

Bărbatul, din satul Mitocaș, din comuna Mitocu Dragomirnei, a păstrat bucata de lemn, și a arătat-o curioșilor, care fie s-au închinat când au văzut imaginea din lemn, fie au spus că de fapt totul este o pură întâmplare.

like facebook, suceava, news, stiri„La câți neoprotestanți sunt acolo, trebuia o asemene minune… Să nu o mai numească “mămicuța” sau în alte moduri josnice… Știți cum se spune: dacă noi vom tăcea, pietrele vor vorbi. Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu nu ne uita pe noi, acum și în ceasul morții noastre!”, a spus un bărbat când a văzut imaginea.

„Câtă ipocrizie! De acum rămâne sa ne inchinam la o cioata de lemn , pentru ca unul o numește maicuta domnului!”, susține o femeie.

„Multe minuni ,,ni se tot arata ,,caci Dumnezeu ne mai asteapta inca, sa ne intoarcem, ca si Fiul Ratacitor. Maicuta Domnului a aparut de multe ori pe diferiti copaci, ziduri, etc….si in multe biserici si manastiri ea inca lacrimeaza !…Deschide-ne Doamne ochii si sufletul. Ajuta Doamne mantuirii noastre”, susține o credincioasă.

Unii preoți mărturisesc că mai-marii Bisericii nu exclud existenţa unor astfel de minuni, dar nici nu sunt adepţii unor „minuni în serie“, adică, acele fenomene care nu sunt altceva decât lucruri fireşti.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Minune în Săptămâna Luminată într-o localitate din Suceava. Imagine cu Maica Domnului cu pruncul în brațe, într-un trunchi de copac | Moldova24

Lăsați un comentariu

*