Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Accident la Dumbrăveni! Un microbuz a intrat într-un VW Passat

Un accident rutier a avut loc miercuri seară, la Dumbrăveni, în apropierea unei stații peco. Un microbuz care venea dinspre Botoșani a lovit un VW Passat pe care l-a proiectat într-un șanț și s-a oprit apoi într-un  cap de pod.

like facebook, suceava, news, stiri

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 29, pe raza comunei Dumbrăveni, un localnic de 47 de ani nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de autoturismul din faţa sa, condus de un tânăr de 19 ani din aceeași localitate, intrând în coliziune față-spate cu acesta.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru tânărul de 19 ani şi de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 47 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural..


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*