Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Accident la Fălticeni! Femeie lovită de o mașină în timp ce traversa neregulamentar

O femeie a fost lovită de o mașină pe stradea Pleșești Gane din municipiul Fălticeni după ce a încercat să traverseze prin loc nepermis.

Accidentul a avut loc în a treia zi de Paști. În timp ce conducea autoturismul pe strada Pleșești Gane din municipiul Fălticeni, un localnic de 61 de ani s-a angajat în depășirea unui autovehicul care staționa parțial pe partea dreaptă a părții carosabile, moment în care, a surprins și accidentat ușor o femeie de 34 de ani din municipiul Fălticeni, angajată în traversarea drumului prin loc nepermis, prin fața autovehiculului oprit și fără să se asigure corespunzător.

like facebook, suceava, news, stiri„Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, potrivit IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident la Fălticeni! Femeie lovită de o mașină în timp ce traversa neregulamentar | Moldova24

Lăsați un comentariu

*