Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

FOTO Accident mortal! O femeie a murit, iar alte patru persoane au fost rănite după coliziunea dintre un Tir și un taxi (Update)

O tragedie rutieră a avut loc, miercuri dimineață, în comuna Șcheia. O persoană a murit, iar patru au fost rănite într-un accident dintre un Tir și un autoturism taxi.

Taxiul s-a răsturnat, lovind ușor un alt autoturism.

like facebook, suceava, news, stiriTrei dintre persoanele implicate au rămas încarcerate și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea lor. Una dintre acestea a decedat. Este vorba despre o femeie, clientă în taxi.

Răniții au fost transportați la spital.

„Au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Suceava cu două autospeciale pentru descarcerare și o autospecială de transport victime multiple cu sprijinul a patru echipaje ale SAJ”, au precizat reprezentanții ISU Suceava.

Accidentul s-a produs în jurul orei 06.00. Cristian Tanu, de 38 de ani, conducea un camion pe Calea Humorului din comuna Şcheia, un drum cu sens unic. Acesta circula spre municipiul Suceava, iar la un moment dat a schimbat banda de circulație și a acroșat un autoturism de tip taxi, condus de Gheorghe Pupăză, de 50 de ani.

Taxiul a fost proiectat în afara părţii carosabile, unde a lovit autoturismul Audi ce se afla parcat regulamentar.

O femeie din taxi, de 44 de ani, Cornelia Logigan, a murit în accident. Ceilalți patru răniți transportați la spital sunt toți din taxi. Șoferul camionului nu era băut, în schimb, la taximetrist a ieșit la etilotest 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. SAMSAR says:

    DEPASIRE PE PARTEA DREAPTA .

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*