Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

O femeie din Suceava, care muncea în Italia, a dispărut în mod misterios. Apelul disperat al fiului acesteia

Anișoara Avram, 59 de ani, este originară din Fântânele, județul Suceava, și a dispărut din Italia pe 24 martie 2018, înghițită de pământ, fără să dea semne că și-ar pregăti vreo plecare și fără să-i înștiințeze că ar fi luat o decizie de acest gen pe cei doi fii ai săi, Andrei și Andreea. Lucra ca îngrijitoare în Limbiate, provincia de Monza și Brianza, o localitate din apropierea orașului Milano. Era din 2004 în peninsulă, băiatul Anișoarei este și el în Italia iar Andreea, fiica ei, trăiește la Londra. Tocmai acesteia, Anișoara i-a trimis ultimul mesaj în dimineața dispariției, un mesaj care nu lăsa nimic de bănuit. După aceasta, telefonul femeii a like facebook, suceava, news, stirifost închis, potrivit Rotalianul.com.

Andrei, a fost primul care a făcut publică dispariția mamei sale cu un mesaj pe Facebook:

„Apelăm la voi plini de speranță sperând că cineva a văzut-o pe mama noastră. Numele ei este Avram Anișoara (Anna știută de toate persoanele cunoscute). Ultima dată eu și sora mea am vorbit cu ea pe data de 24 martie în jurul orei 09.00. De atunci nu mai știm nimic de ea. Am depus și o plângere la poliția din Limbiate (orășelul în care mama noastră a lucrat foarte mult timp). Vă rugăm încă o dată la oricine are și cea mai mică informație să anunțe cel mai apropiat sediu de poliție sau să comenteze aici.”

Andreea, fiica Anișoarei a apelat și la emisiunea „Chi l’ha Visto” care prezintă la televiziunea italiană cazurile persoanelor dispărute și de foarte multe ori, munca lor dă și rezultate. Dar, deocamdată, „încă nu avem nici o veste”, ne spune Andrei, astăzi, 6 aprilie.

Atunci când mama sa a dispărut era o zi de sâmbătă, iar Andrei, își amintește că mama sa avea liber sâmbăta și duminica de la serviciu, până la ora 18:00. Curioasă ca și noi, o persoană întreabă pe Facebook: Anișoara cred că ieșea când era liberă să se vadă cu fetele, cum este posibil că nici una dintre ele nu are nici cea mai mică bănuială pe unde ar putea fi?? Chiar și cel mai mic amănunt poate fi important! 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceveanca dispărută în Italia, în luna martie, a fost găsită. Ce s-a întâmplat cu ea | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*