Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Trei angajați ai ISU Suceava, trimiși să intervină la accidentul cu 9 morți de la Neamț

Trei angajați ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Suceava au fost trimiși, joi, să intervină în cazul unuia dintre cele mai grave accidente rutiere din ultimii ani, cel produs în localitatea Viișoara din Neamț și soldat cu nu mai puțin de nouă morți.

Trei scafandri de la Suceava, cu autospecială cu echipament specific, au fost trimiși în sprijinul colegilor săi din Neamț și Bacău care au intervenit pentru recuperarea din apele Bistriței a două dintre victime, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

like facebook, stiri, botosaniSolicitarea de sprijin venită la ISU Suceava a avut loc în contextul unor operațiuni lungi și dificile de recuperarea a cadavrelor din Bistrița, punându-se problema oboselii fizice a scafandrilor din Neamț și Bacău, care au acționat mai bine de opt ore.

Un microbuz cu zece persoane la bord a căzut, joi, în apele râului Bistrița, după o defecțiune tehnică generată de căderea roții din stânga spate. Doar una dintre persoanele din microbuz s-a salvat, celelalte nouă, inclusiv șoferul, înecându-se.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Trei angajați ai ISU Suceava, trimiși să intervină la accidentul cu 9 morți de la Neamț | Moldova24

Lăsați un comentariu

*