Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

O aplicație pentru telefoanele smart- Ghid turistic al Bucovinei va fi realizată printr-un proiect al CJ Suceava

În cadrul unei întâlniri de lucru pe tema proiectelor transfrontaliere, care a avut loc, marți, la Siret, cu  peste 40 de specialiști și factori de decizie din Județul Suceava și Regiunea Cernăuți, s-a discutat despre realizarea unei aplicații pentru telefoanele smart – Ghid turistic al Bucovinei.

like facebook, suceava, news, stiriVom veni cu mai multe proiecte pe sănătate, iar pe situații de urgență, avem în vedere achiziționare de utilaje cu braț multifuncțional pentru spargerea gheții, utilaj intervenție în zona alpină, sistem de filtrare pentru asigurarea potabilității apei. Pentru că gastronomia devine un element important pentru diversificarea ofertei turistice avem în vedere să introducem județul Suceava și Regiunea Cernăuți în circuitul rutelor gastronomice, circuite care combină locuri de interes istoric cu alte atracții turistice, pentru a crește durata de ședere în destinații. Lucrăm la un proiect pentru realizarea unei aplicații pentru telefoane smart – Ghid turistic al Bucovinei. Am mai discutat despre oportunitatea de a revitaliza, prin proiecte de cooperare transfrontalieră, o serie de meșteșuguri tradiționale în Bucovina, dogăritul, pictura pe sticlă, ceramica”, a precizat președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Autoritățile din Suceava și Cernăuți se vor întâlni din nou pe 19 aprilie, termenul de depunere a proiectelor fiind 3 mai.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*