Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Individ la volanul unei mașini, blocat în trafic de poliție după o urmărire. Era aproape de comă alcoolică și cu permisul anulat

Un individ de 41 de ani s-a urcat beat și cu permisul anulat la volanul unei mașini, iar când polițiștii i-au făcut semn să oprească, în trafic, acesta a gonit cu oamenii legii pe urmele sale.

Potrivit unei informări a Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, luni, 2 aprilie 2018, în timp ce acționa pe DJ 177A, din orașul Frasin, un echipaj din cadrul Serviciul Rutier Suceava, a efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia, autoutilitara fiind blocată pe un drum lăturalnic din lunca râului Suha.
like facebook, suceava, news, stiri
Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 41 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul are permisul de conducere anulat.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, în prezenţa personalului medical, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Individ la volanul unei mașini, blocat în trafic de poliție după o urmărire. Era aproape de comă alcoolică și cu permisul anulat | Moldova24

Lăsați un comentariu

*