Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Jurnalul secret al suceveanului care şi-a ucis familia: “Eu am ucis trupuri, nu suflete. Clasa politică ucide sufletele”

Suceveanul Florin Buliga, care a îngrozit România cu tripla crimă pe care a comis-o la Brasov, şi-a notat gândurile imediat după ce şi-a omorât soţia şi cei doi copii.

Florin Buliga s-a apucat de scris după triplul asasinat, notând într-un jurnal faptul că el a ucis trupuri, nu suflete, potrivit Observator.

Ucigaşul Florin Buliga scrie clar în jurnal că ştie foarte bine ce a făcut, dar pentru el tripla crimă are o altă însemnătate.

Astăzi Ștefan, Monica și Ioana au plecat la Dumnezeu. Să le fie sufletul ușor! Doamne ajută!Au plecat înaintea mea, aș fi dorit să plec eu, însă Dumnezeu nu m-a lăsat, cuțitul a intrat până la capăt, dar nu am murit fizic. Au plecat într-un loc mai bun decât unde ne aflăm noi, pe Pământul subjugat, și noi sclavi pe el. Am înțeles că suntem ființe de lumină, dar am ajuns în Babilon, nimeni nu se mai înțelege cu nimeni, cuvintele aruncate sunt foarte des grele, chiar și în familie.Familiile sunt dezbinate, fugiți din țară, țara este sărăcită maxim, nimic nu mai are valoare, doar banii (scrie „frații tăi” și apoi șterge – n.n.) toți fug după bani și apoi vor sănătate. Am văzut aproape 11 ani cum oamenii uită că mai importantă este sănătatea sufletului. Pe el îl uită complet, se gândesc că e ceva acolo care se duce undeva, indiferent (cuvânt șters – n.n.) unde”, scrie ucigaşul în jurnal.

like facebook, suceava, news, stiriTotuşi o parte foarte importantă din jurnal lipseşte şi anume descrierea revelaţiei pe care a avut-o la mânăstirea Şinca Veche, revelaţia după care s-a hotărât să îşi ucidă familia.

“Am văzut ieri la mănăstirea Șinca Veche cum un…”

Textul se termină abrupt, iar continuarea lipseşte. Este posibil ca cineva să fi rupt paginile, posibil chiar el şi apoi să fi ascuns paginile, însă descrierea revelaţiei din grota de la Şinca Veche este încă de negăsit.

Groaznic! Un sucevean și-a ucis soția și cei doi copii. A spus că a vrut să le salveze sufletele


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Pacala says:

    Mori in chinuri jegule!!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*