Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Tragedie! Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit după ce au intrat cu mașina într-un parapet

O tragedie rutieră a avut loc, duminică, pe raza localității Demăcușa din comuna Moldovița. Un tânăr de 26 de ani, Neculai Brustur, din Moldovița, a murit, iar altul de 23 de ani a fost rănit după ce au intrat cu mașina într-un parapet de pe marginea drumului.

La locul accidentului au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc cu modulul SMURD. Aceștia l-au extras și resuscitat pe tânărul de 26 de ani, iar echipajul SAJ a declarat decesul acestuia.

like facebook, suceava, news, stiriTânărul de 23 de ani este stabil și a refuzat transportul la spital.

„La 01.04.2018, în jurul orei 17.05, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă periculoasă pe DC Demacușa din comuna Moldovița, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, un localnic de 26 de ani, a pierdut controlul asupra direcției de mers şi a intrat într-un parapet metalic amplasat pe partea stângă a părţii carosabile. Din accident, a rezultat decesul conducătorului auto şi rănirea uşoară a unui tânăr de 23 de ani din comuna Moldovița, pasager în autoturism. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 26 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie auto, iar autoturismul nu are efectuată inspecția tehnică periodică și nu deţine asigurare RCA obligatorie”, susțin reprezentanții IPJ Suceava.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO Tragedie! Un tânăr a murit, iar altul a fost rănit după ce au intrat cu mașina într-un parapet | Moldova24

Lăsați un comentariu

*