Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Doliu în învățământ! Fostul director și profesor al unui liceu din județul Suceava s-a stins din viață. „Era omul școlii, așa îi spuneam”

Învățământul sucevean este în doliu după ce fostul director al unui liceu din județ s-a stins din viață. Este vorba despre unul dintre cei mai apreciați profesori, Gheorghe Pancu, fost director la Liceul Tehnologic „Nicolai Nanu” din Broșteni, care a murit în urma unei lupte grele cu o Acestaboală necruțătoare.

like facebook, suceava, news, stiri„Colectivul didactic, nedidactic și elevii de la Liceul Tehnologic ”Nicolai Nanu” Broșteni deplâng moartea fulgerătoare a celui care a fost profesor și director Gheorghe Pancu și transmite sincere condoleante familiei. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te ierte!”, este mesajul transmis, vineri, pe pagina de Facebook oficială a liceului.

Acesta va fi înmormântat duminică, la ora 13.00, în satul natal al soției sale de lângă Piatra Neamț.

Cadrele didactice, dar și toți cei care l-au cunoscut, spun că este o mare pierdere pentru învățământul sucevean.

Este un șoc pentru noi. Până în iunie nu s-a plâns, dar anul trecut s-a declanșat, în iunie, boala și de atunci a fost numai prin spital. Este un profesor cu o activitate de aproximativ 39 de ani, din care în 17 ani a fost director, director adjunct. A fost omul care a pus școala pe primul loc, chiar înainte de familie. Era omul școlii, chiar așa îi și spuneam. Era foarte dedicat, a fost un profesor foarte bun”, ne-a declarat directorul liceului, Rodica Ilișescu.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doliu în învățământ! Fostul director și profesor al unui liceu din județul Suceava s-a stins din viață. „Era omul școlii, așa îi spuneam” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*