Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

VW Polo cu țigări de contrabandă, confiscat de polițiștii de frontieră

Un bărbat de 31 de ani a fost  amendat, iar mașina i-a fost confiscată după ce a folosit-o pentru țigări de contrabandă.

Joi dimineață,  la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pentru a intra în țară cetățeanul ucrainean Heorhii F., în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism marca Volkswagen Polo, înmatriculat în Bulgaria.

În baza unei analize de risc, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului, persoanei și bagajelor.

like facebook, suceava, news, stiriAstfel, într-un spațiu special amenajat în bordul autoturismului, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 280 pachete de țigări, marca Ashima, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 420 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Totodată, autoturismul în valoare de 9.000 lei, a fost indisponibilizat în vederea confiscării, deoarece avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. VW Polo cu țigări de contrabandă, confiscat de polițiștii de frontieră | Moldova24

Lăsați un comentariu

*