Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Propunerea senatorului Ioan Stan de modificare a legii pentru aprobarea Programului naţional de dezvoltare a turismului „Schi în România” a trecut de Senat

Propunerea senatorului Ioan Stan de modificare a legii pentru aprobarea Programului naţional de dezvoltare a turismului „Schi în România” a trecut de Senat.

Potrivit parlamentarului, miercuri, 28.03.2018, a trecut de votul din Senat propunerea legislativă care are drept obiect modificarea legii 526/2003 pentru aprobarea Programului naţional de dezvoltare a turismului “Schi în România” astfel încât să se clarifice procesul de scoatere din Fondul forestier național sau din circuitul agricol necesar pentru amenajarea de pârtii.

like facebook, suceava, news, stiriÎn această situație scoaterea definitivă din Fondul forestier național se realizează prin compensare cu teren echivalent și bonitate. Echivalența valorică se calculează conform legislației în vigoare.

„Am obținut vot de trecerea atât pentru raport cât și pentru lege. Am inițiat acesastă propunere ca urmare a discuțiilor avute cu edilii celor 12 unitați administrativ-teritoriale care vor beneficia de prevederile acestei legi în vederea dezvoltării turismului. De prevederile acestei legi vor beneficia cu siguranță și alte UAT-uri din țară”, a spus Stan.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*