Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Transport de lemn confiscat de polițiști la Vama

Polițiștii din  Vama au oprit pentru control autoutilitara condusă de un bărbat de 39 ani, din comuna Vama, care se deplasa, joi, pe D.J. 176, localitatea Strâmtura, comuna Vama și care transporta material lemnos, respectiv lemn de foc, esență foioase, specia fag.

Cu ocazia controlului, conducătorul auto a prezentat avizul secundar din 22.03.2018, pentru cantitatea de 5,47 m3 lemn de foc, esență foioase, specia fag. Cu ocazia controlului avizului, polițiștii au constatat că acesta a fost validat la ora 07.39, susnumitul fiind oprit în trafic la ora 11.20, însă având în vedere că distanța dintre punctul de încărcare și locul opririi este relativ mică, circa 15 km, i s-a solicitat şoferului să se deplaseze la depozitul de bușteni Dragoșa, din com. Frumosu.

La depozitul de bușteni „Dragoșa”, şoferul a recunoscut faptul că a efectuat un al doilea transport de
material lemnos, în baza aceluiași aviz. În urma inventarierii și cubării materialului lemnos, s-a stabilit că acesta avea în autoutilitară cantitatea de 5,59 m3 lemn de foc, esență foioase, specia fag.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor art. 19, alin. (1), lit. i, din Legea 171/2018, fiindu-i confiscată totodată cantitatea de 5,59 m3 lemn de foc, potrivit unui comunicat al Poliției.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Transport de lemn confiscat de polițiști la Vama | Moldova24

Lăsați un comentariu

*