Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Investiții de aproape trei milioane de euro în modernizarea drumurilor din trei comune. Administrațiile locale s-au asociat și au obținut o finanțare europeană

modernizare drumuri, stiri, suceava, news, musenita, fratauti, dornestiTrei comune din județul Suceava s-au asociat și au obținut o finanțare pentru modernizarea drumurilor de interes local. Este vorba de comunele Dornești, Mușenița și Frătăuții Noi, care au creat Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „ADI Dornesti – Musenita – Fratautii Noi”, care au obținut o finanțare de peste 12 milioane de lei pentru refacerea drumurilor comunale.

Fondurile sunt asigurate prin Programul Național de Dezvoltare Rurală – PNDR, în cadrul proiectului “Modernizare drumuri de interes local in Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Dornesti -Musenita-Fratautii Noi, judetul Suceava”.

like facebook, suceava, news, stiriADI Dornesti – Musenita – Fratautii Noi a organizat o licitație pentru stabilirea firmei de construcții care va executa lucrările. În urma celor șapte oferte depuse, câștigătoare a fost desemnată firma S.U.C.T. S.A. Suceava, cea care a venit cu o ofertă de 10,23 milioane de lei fără TVA, în condițiile în care valoarea estimată a lucrărilor a fost de 12,74 milioane de lei.

Lucrările vor fi executate în acest an.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Investiții de aproape trei milioane de euro în modernizarea drumurilor din trei comune. Administrațiile locale s-au asociat și au obținut o finanțare europeană | Moldova24

Lăsați un comentariu

*