Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

VIDEO! Incendiu la o mașină în municipiul Suceava

O mașină a luat foc, joi seară, în municipiul Suceava, în zona sălii sportului.

like facebook, suceava, news, stiriMilitarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o mașină, pe str. Calea Unirii, din municipiul Suceava.
La sosirea pompierilor, mașina ardea în totalitate, cu pericol de propagare la instalația de semaforizare și la un tablou de distribuție a curentului electric.
Autovehiculul a ars în proporție de 80%. Au mai fost afectate de foc documente personale și bunuri din interiorul mașinii. De asemenea, s-au degradat semaforul și un coș de gunoi stradal.
Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, prin efect termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Incendiu la un autovehicul, în municipiul Suceava

22.03.2018, ora anunțării la 112 – 19:50 Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o mașină, pe str. Calea Unirii, din municipiul Suceava.La sosirea pompierilor, mașina ardea în totalitate, cu pericol de propagare la instalația de semaforizare și la un tablou de distribuție a curentului electric.Autovehiculul a ars în proporție de 80%. Au mai fost afectate de foc documente personale și bunuri din interiorul mașinii. De asemenea, s-au degradat semaforul și un coș de gunoi stradal.Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, prin efect termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.Din fericire, nu s-au înregistrat victime.

Publié par ISU „Bucovina" Suceava sur vendredi 23 mars 2018

 

 

 

 

Publié par Dornean Radu Gabriel sur jeudi 22 mars 2018

Publié par Ady Lanciu sur jeudi 22 mars 2018


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*