Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Accident produs de o șoferiță începătoare. O tânără a ajuns la spital

Un accident produs de o șoferiță începătoare a avut loc, miercuri după-amiază, în comuna Bosanci. Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208A, din comuna Bosanci, ajungând la intersecţia cu DC 68, o tânără de 18 ani din municipiul Suceava, a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure şi a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 38 de ani din comuna Udești.
like facebook, suceava, news, stiri
Din accident, a rezultat rănirea uşoară a unei femei de 24 de ani din comuna Udești, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 38 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural”, precizează IPJ Suceava.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Vilu says:

    Bărbatul de 38 de ani face taxi și transporta elevi care mergeau la liceu și unul chiar s a lovit destul de tare dar nu a mers la spital! Vieții elevi care fac zilnic naveta sunt expuși la riscuri maxime!!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Accident produs de o șoferiță începătoare. O tânără a ajuns la spital | Moldova24

Lăsați un comentariu

*