Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Urmărit internațional, fotografiat alături de delegația din Rădăuți la semnarea unui protocol de colaborare cu un spital din Ucraina

Dumitru Morhan (al doilea din stânga, cu cravată albastră)

Un bărbat dat în urmărire internațională a fost fotografiat alături de delegația din Rădăuți prezentă în Ucraina la semnarea unui protocol de colaborare între Spitalul Municipal Rădăuți și Spitalul din Storojineț. Este vorba despre Dumitru Morhan, care este căutat de poliţiştii români încă din anul 2014 pentru evaziune fiscală, în baza unui mandat de extrădare emis de IPJ Ilfov.

Fostul președinte al Uniunii Democrate a Ucrainenilor din România a trecut graniţa în Ucraina, a stat în arest acolo câteva săptămâni, iar apoi a fost pus în libertate profitând de faptul că procedurile de extrădare sunt greoaie.

like facebook, suceava, news, stiriMorhan a întâmpinat în Ucraina delegația din Rădăuți.

Din delegația municipiului Rădăuți au făcut parte Nistor Tatar, primarul municipiului, Bogdan Loghin, viceprimarul municipiului, Andronachi Traian, managerul Spitalului Municipal „Sfinții Doctori Cosma și Damian”, Simion Sticleț, consilier al primarului, Colibaba Marcel, directorul Școlii Gimnaziale „Gheorghe Popadiuc”, Ovidiu Foca, directorul Casei Municipale de Cultură, Sauciuc Ilie, inspector în cadrul Inspectoratului Școlar Județean Suceava și Biliciuc Ionel, administratorul Școlii Gimnaziale „Gheorghe Popadiuc”.

Delegația orașului Storojineț a fost formată din Karliciuk Nicolae, primarul localității, Brîjac Petru, prim adjunct al localității Storojineț, Covalciuc Vasile, protopop al raionului Storojineț, Voițehovschi Alexandru, directorul Spitalului Storojineț, precum și directori ai instituțiilor publice din Storojineț.

FOTO! S-a semnat protocolul de colaborare între Spitalul Municipal Rădăuți și Spitalul Raional Storojineț


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*