Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Sfârșit cumplit! Un pădurar a murit strivit de un buștean

Sfârșit cumplit pentru un pădurar de 50 de ani, din localitatea Falcău. Acesta a murit, marți dimineață, după ce a fost strivit de un buștean.

Petru Schipor, pădurar la Ocolul Silvic Brodina, a mers cu mașina în zona forestieră numită „Cununa” pentru a sorta bușteni, alături de doi angajați ai Danisebfor SRL, de 19, respectiv 52 de ani.

like facebook, suceava, news, stiriLa un moment dat, bărbatul de 52 de ani a ridicat cu un utilaj un buștean și l-a rotit pentru a-l muta, dar imediat a auzit strigătele de durere ale pădurarului de 50 de ani. Când a coborât de pe utilaj, Petru Schipor era căzut lângă stiva cu bușteni, acuzând dureri puternice la spate.

Un muncitor la dus pe bărbat spre spital, dar pe drum a întâlnit un echipaj de la Ambulanță, solicitat de bărbatul de 52 de ani, iar pădurarul a fost dus la spital, unde medicii l-au diagnosticat cu politraumatism prin strivire, traumatism toraco-abdominal, fractură bazin.

În ciuda eforturilor medicilor, pădurarul a murit la spital. Potrivit reprezentanților IPJ Suceava, în cauză a fost întocmit un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Totodată, și Inspectoratul Teritorial de Muncă va face o anchetă în aces caz.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Sfârșit cumplit! Un pădurar a murit strivit de un buștean | Moldova24

Lăsați un comentariu

*