Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Și-a șantajat fosta iubită cu poze nud ca să continue relația cu el. Individul a fost reținut

Un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Frumosu, a fost reținut de polițiști după ce și-a lovit fosta iubită, de 19 ani, și a șantajat-o cu poze indecente pentru ca aceasta să continue relația cu el. Este vorba despre Gabril Huțuleac, care a fost ridicat, duminică, de polițiști, în urma unei percheziții, după ce a postat pe facebook poze cu fosta iubită dezbracată, fiind cercetat pentru lovire sau alte violențe, amenințare și șantaj.

Fata era bătută constant de acest individ încă din vara anului trecut, era trasă de păr, lovită cu pumnii și picioarele și tocmai de aceea a decis să pună punct relației cu el. Doar că individul nu s-a lăsat.

Profitand de faptul că aceasta îi trimisese fotografii nud cu ea în timpul relației, Huțuleac a amenințat că dacă nu continuă relația, le va posta pe Facebook.

Mai mult de cât atât, a amenințat-o și pe mama fetei că dacă va interveni va publica pozele pe rețeaua de socializare.

Potrivit polițiștilor, cele două femei au cerut ajutorul oamenilor legii, iar  Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a emis un mandat de percheziție, fiind răscolită de mascați, duminică, locuința lui Gabriel Huțuleac, unde anchetatorii au găsit o pușcă, dar și telefoane mobile pe care erau salvate pozele compromițătoare. El va fi prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*