Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Două femei rănite după coliziunea dintre două mașini, pe DN17

Două femei au fost rănite după coliziunea dintre două mașini, pe DN17, pe raza comunei Pojorâta. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, vineri, 16 martie, în jurul orei 17.05, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17, pe raza comunei Pojorâta, o femeie de 66 de ani, din comuna Fundu Moldovei, nu a acordat prioritate de trecere și nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcției de mers la stânga pentru a pătrunde pe DJ 175, ocazie cu care, a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 45 de ani, din județul Ilfov.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătoarei auto de 66 de ani și a unei femei de 52 de ani, tot din comuna Fundu Moldovei, pasageră în același autoturism.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, se arată în comunicat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*