Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Viceprimarul Lucian Harșovschi: Cei care s-au grăbit să-și dezechipeze mașinile, sunt rugați să le lase acasă și să folosească mijloace alternative!

Stratul de zăpadă a început să se depună încă de sâmbătă, iar în municipiul Suceava au fost scoase utilajele de deszăpezire.

Viceprimarul municipiului Suceava îi sfătuiește însă pe șoferii care au pus deja cauciucuri de vară mașinilor să nu se avânte cu ele în trafic.

„Cei care s-au grăbit să-și dezechipeze mașinile, sunt rugați să le lase acasă și să folosească mijloace alternative”, precizează Harșovschi, care a postat pe pagina sa de socializare și un filmuleț cu mașinile care deszăpezesc în municipiu.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben pentru județul Suceava. Începând de sâmbătă, 17 martie, ora 18.00 și până duminică, 18 martie, ora 23.00, se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, strat nou de zăpadă și intensificări ale vântului.

 

E oficial, expresia “Iarna nu-i ca vara” nu mai este de actualitate!A fost înlocuită cu “Hai afară la zăpadă, primăvara!”. ?Ninge ca-n povești în Suceava!Bucurați-vă de zăpadă, de deszăpezire ne ocupăm noi!#Suceava #Ninsoare #BucuriaCopiilorP.S. Cei care s-au grăbit să-și dezechipeze mașinile, sunt rugați să le lase acasă și să folosească mijloace alternative!

Publié par Lucian Harșovschi sur samedi 17 mars 2018


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*