Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Scandalagiu trimis în judecată după ce a distrus cu un topor un aparat de păcănele și a condus fără permis

Un sucevean pus pe scandal a fost trimis în judecată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei pentru săvârşirea infracţiunilor de „distrugere” „tulburarea ordinii şi liniştii publice”, „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” în formă continuată.

Potrivit anchetatorilor, în jurul orelor 22:07 din seara zilei de 24.09.2017 inculpatul S.T. a distrus prin lovirea cu un topor display-ul unui aparat tip slot-machine marca Admiral aflat în proprietatea persoanei juridice vătămate S.C.„R.C.” S.R.L. Fălticeni care era montat în incinta unei sălii de jocuri din municipiul Vatra Dornei, provocând astfel un prejudiciu care a fost stabilit la suma de 4.612 lei.

S-a mai reţinut că în jurul orelor 22:07 din seara zilei de 24.09.2017 inculpatul S.T. a tulburat ordinea şi liniştea publică în acele împrejurări prin distrugerea cu toporul a display-ului acelui aparat tip slot-machine marca Admiral aflat în proprietatea persoanei juridice vătămate S.C. „R.C.” S.R.L. Fălticeni care era montat în incinta unei sălii de jocuri din municipiul Vatra Dornei, ce era deschisă publicului, iar prin specificul ei face parte din locurile special amenajate și autorizate pentru distracție ori agrement.

Tot în seara zilei de 24.09.2017 acesta  a condus de două ori în intervalele orare 21:32:09 – 21:32:52 şi 22:08:00 – 22:09:01 pe drumurile publice, respectiv pe strada Mihai Eminescu din municipiul Vatra Dornei, un autoturism marca „VOLKSWAGEN” Caravelle fără a avea acest drept în condiţiile în care permisul său de conducere trebuia reţinut în vederea anulării ca urmare a comiterii de către el anterior a infracţiunii prevăzute de art. 335 alin.2 din Codul penal.

Bărbatul se află sub control judiciar.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Scandalagiu trimis în judecată după ce a distrus cu un topor un aparat de păcănele și a condus fără permis | Moldova24

Lăsați un comentariu

*