Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Un șofer a dat cu autoutilitara peste un bărbat beat, apoi a părăsit locul accidentului

Un  bărbat, în vârstă de 39 de ani, din județul Botoșani a dat cu autoutilitara peste un bărbat de 49 de ani, apoi a părăsit locul accidentului.

Evenimentul rutier a avut loc joi după-amiază, pe drumul județean 208 din localitatea Budeni. Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoutilitara cu semiremorcă, pe raza localității Budeni, un bărbat de 39 de ani din judeţul Botoșani, a acroșat ușor cu semiremorca un bărbat de 49 de ani din judeţul Iaşi care se deplasa pe jos, pe lângă o bicicletă, în aceeași direcție de mers și care, din cauza consumului de băuturi alcoolice, s-a dezechilibrat și a căzut către partea din spate a semiremorcii.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat de polițiști în jurul orei 16.25, pe raza județului Neamț.

„Cei doi participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru conducătorul auto și de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru pieton, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii suceveni.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*