Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Focuri de armă după contrabandiști, la Straja! Au abandonat țigările și au fugit

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brodina  au observat, joi, în apropierea frontierei de stat, pe raza localității Straja, două persoane care se deplasau de la frontieră spre interiorul țării, transportând colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea persoanelor în cauză, efectuând somațiile legale prin voce, însă, deoarece acestea nu s-au supus, au fost executate 2 focuri de avertisment, în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

Persoanele au abandonat coletele și s-au dispersat, folosindu-se de acoperirile de teren din zonă.
Imediat, au fost informate autoritățile de frontieră ucrainene despre evenimentul de frontieră, iar în zonă polițiștii de frontieră au descoperit 2 colete cu țigări, care au fost transportate la sediul sectorului. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 3.500 pachete de țigări, marca Marble, în valoare de aproximativ 41.000 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării.

În continuare, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, precum și pentru depistarea persoanelor implicate și documentării întregii activități infracționale.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*