Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

VIDEO! Percheziție la locuința unui contrabandist! Două mașini și țigări de peste 520.000 de lei ridicate de polițiștii de frontieră. Proprietarului i s-a făcut rău

Polițiștii de frontieră au descins la o locuință din satul Nisipitu, comuna Ulma, la un bărbat suspectat de contrabandă cu țigări. Astfel, joi, o echipă operativă s-a deplasat la imobilul respectiv unde a fost identificat proprietarul acestuia, G. T., în vârstă de 55 de ani.

În baza mandatului de percheziție domiciliară emis de către Judecătoria Rădăuți, polițiștii de frontieră au efectuat, începând cu ora 16.00, o percheziție la domiciliul acestuia, ocazie cu care, într-o anexă gospodărească, a fost descoperită o însemnată cantitate de țigări, de proveniență ucraineană.

De asemenea, în curtea imobilului au fost descoperite și două autoturisme de teren, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că acestea erau folosite la transportul țigărilor.

Țigările și cele două autoturisme au fost duse la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor, unde, în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 44.940 pachete cu țigări (aproximativ 90 baxuri), de proveniență ucraineană, a căror valoare se ridică la suma de 526.000 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării iar cele două autoturisme de teren înmatriculate în Marea Britanie, în valoare de peste 23.000 lei, au fost reținute în vederea continuării cercetărilor.

Pe timpul acțiunii, proprietarului imobilului, G. T., a acuzat o stare de rău, fapt pentru care a fost solicitată prin serviciul de urgență 112 o ambulanță care l-a transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, pentru efectuarea de îngrijiri medicale, fără a necesita însă internare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar în continuare se desfășoară activități specifice, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, în vederea documentării întregii activități infracționale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Mihai says:

    Când producea bani iliciti nu i se făcea rău…
    La pușcărie cu el!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*