Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Un tânăr a violat o femeie sub privirile soțului ei pe care îl tâlhărise. Cum a fost pedepsit

Un tânăr de 21 de ani, din Șcheia, a fost condamnat după ce a violat o femeie chiar sub privirile soțului acesteia. Ioan Gheorghe Cuțitariu a fost condamnat de Judecătoria Suceava la 11 ani şi patru luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, viol şi tâlhărie calificată. Decizia nu este definitivă. Cauza s-a disjuns, urmând ca magistrații să se pronunțe și în cazul altor  trei violatori judecați în același dosar.

Potrivit procurorilor, în noaptea de 18 spre 19 septembrie 2016, în jurul orei 00.00, în timp ce B.G. și B.C., ambii din satul Tişăuţi, comuna Ipoteşti, aşteptau un autoturism de ocazie în faţa Primăriei din localitatea Mitocul Dragomirnei, au fost urcaţi cu forţa într-un autoturism de culoare neagră, în care se aflau patru tineri de etnie rromă, printre care şi inculpatul Cuţitariu Ioan-Gheorghe.

După ce au ajuns în municipiul Suceava, la intersecţia cu str. Grigore Alexandru Ghica, s-au deplasat spre comuna Dărmăneşti. Autorii au oprit autoturismul pe un câmp şi sub ameninţarea unui cuţit i-au agresat fizic pe cei doi, le-au sustras mai multe bunuri, printre care două telefoane mobile şi suma de 500 lei. De asemenea, toţi cei patru autori, au întreţinut pe rând acte sexuale normale cu fata prin constrângere şi împotriva voinţei acesteia.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un tânăr a violat o femeie sub privirile soțului ei pe care îl tâlhărise. Cum a fost pedepsit | Moldova24

Lăsați un comentariu

*