Duminică 16 Decembrie 2018, Actualizat acum 349 zile 12:00 am

 

Peste 40 de societăți și întreprinderi controlate de polițiști. Au confiscat produse de peste 9.000 de lei

Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice Suceava a organizat, marți, o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii contrabandei cu produse accizabile și a comerţului neautorizat.

În cadrul acţiunii au fost verificate 41 societăţi comerciale, persoane fizice, întreprinderi individuale/familiale, fiind constatate 5 infracţiuni şi aplicate 36 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 133.000 lei.

Au mai fost confiscate bunuri în valoare de 9.020 lei, constând în țigări, alcool, bunuri industriale, etc.

La 13.03.2018, ora 10.30, poliţiștii Biroului de Combatere a Fraudelor Vamale Suceava, au identificat în Piaţa Agroalimentară Centrală din municipiul Suceava, un bărbat de 54 de ani din comuna Bosanci, care deținea într-un spaţiu de depozitare, 60 de pachete de țigarete de diferite mărci de proveniență duty-free, bunuri despre care, acesta a declarat că îi aparțin, fiind achiziționate pentru consumul propriu și al familie sale. Țigările în valoare de 720 lei au fost confiscate, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*