Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Peste 160 de mașini controlate de polițiștii suceveni. Vezi ce au urmărit!

Biroul Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a organizat o acțiune pe raza de competență pe linia disciplinării pietonilor, depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care conduc autovehicule după ce au consumat băuturi alcoolice.

Astfel, pe 8 martie, au fost controlate 163 autoturisme, 101 conducători auto fiind testaţi alcoolscopic. S-au constatat 2 infracţiuni, fiind aplicate 13 sancţiuni contravenționale, în valoare de 6.060 lei.
De asemenea, au fost reţinute 3 permise de conducere, din care 2 pentru alcool și 1 pentru alte abateri.

La 08.03.2018, ora 11.40, un bărbat de 27 de ani, din comuna Todireşti, a fost depistat de polițiști pe str. Calea Unirii din municipiul Suceava, având permisul de conducere reţinut. I s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost reținut”, ce va fi soluționat procedural.
La 08.03.2018, orele 21.30, un bărbat de 32 de ani, din oraşul Cajvana, a fost identificat de polițiști pe DJ 208A din comuna Udești, în timp ce conducea un autoturism pe care avea aplicate plăcuțe cu numărul de înmatriculare aparținând unui alt autoturism. I s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Peste 160 de mașini controlate de polițiștii suceveni. Vezi ce au urmărit! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*