Vineri 18 Ianuarie 2019, Actualizat acum 17 zile 12:00 am

 

Opt elevi suceveni vor participa la Olimpiada națională de franceză

Opt elevi suceveni vor face parte din lotul care va reprezenta județul Suceava la Olimpiada națională de limbi romanice- limba franceză. Etapa județeană a Olimpiadei de limbi romanice – limba franceză a avut loc în datele de 3 martie și 10 martie 2018, la Colegiul Economic ”Dimitrie Cantemir” Suceava.

Elevii de gimnaziu (clasele VII-VIII) și elevii de liceu (clasa a IX-a) au susținut doar probă scrisă, în timp ce elevii de liceu (clasele X-XI-XII), pe lângă proba scrisă, au avut de parcurs și o proba orală (înțelegerea unui document audio-video și exprimare orală).

Lotul este format din 8 elevi, după cum urmează:la categoria regim normal de predare: Rusu Mihaela Ecaterina, clasa a VII-a, de la Liceul Tehnologic ”Oltea Doamna” Dolhasca (prof. îndrumător Ruscanu Luminiţa Gabriela); Dan Diana Maria, clasa a VIII-a, de la Școala Gimnazială ”Teodor Balan” Gura Humorului (prof. îndrumător Zavalnițchi Cornelia Mihaela); Strugaru Cosmina Mihaela, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni (prof. îndrumător Rotărița Adina Alina); Bouriaud Maria Véronique Paiva, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Ştefan cel Mare” Suceava (prof. îndrumător Ştefanache Roxana); Acălinei Beniamin, clasa a XII-a, de la Colegiul Naţional ”Petru Rareş” Suceava (prof. îndrumător Roşca Mariana); la categoria regim intensiv și bilingv de predare: Gînga Andreea, clasa a X-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Ciurari Laurica și Mocanu Luminița); Juncu Teodora Iuliana, clasa a XI-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Ciurari Laurica și Mocanu Luminița); Domniței Cornel, clasa a XII-a, de la Colegiul Național ”Petru Rareș” Suceava (prof. îndrumători Ciurari Laurica și Mocanu Luminița).

Etapa națională a Olimpiadei de limbi romanice – limba franceză va avea loc în perioada 2-6 aprilie 2018, la Buzău.

loading...

Loading...

2 Comentarii

  1. DEIAN says:

    La Franceza nu s-a calificat nimei la clasa a IXa???

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Opt elevi suceveni vor participa la Olimpiada națională de franceză | Moldova24

Lăsați un comentariu

*