Vineri 18 Ianuarie 2019, Actualizat acum 17 zile 12:00 am

 

FOTO! Stradă din municipiul Suceava reabilitată cu peste un milion de lei. Luni au început lucrările

O stradă din municipiul Suceava va fi reabilitată cu peste un milion de lei. Este vorba despre strada Vasile Bumbac, unde lucrările au început luni, potrivit viceprimarului municipiului Suceava, Lucian Harșovschi.

Chiar dacă primăvara a venit de câteva zile (nu mai târziu de marți aveam temperaturi negative), începem în forță lucrările de reabilitare a drumurilor. De astăzi încep lucrările de reabilitare totală a străzii Vasile Bumbac, porțiunea care este delimitată de strada Republicii și sediul E-ON. Această modernizare vine în continuarea celor făcute anul trecut în așa fel încât zona din jurul Palatului Administrativ să fie refăcută total”, a precizat Harșovschi.

Lucrările ar trebui finalizate până la finalul verii, dar constructorul promite că le va realiza până la sfârșitul lunii iulie. Valoarea totală a lucrării este de 1.054.290,45 lei +T.V.A.

„Șoferii care pot ocoli zona, sunt rugați să o facă pentru a nu pierde prea mult timp în trafic”, a precizat Harșovschi.

Totodată, se vor înlocui 28 stâlpi de iluminat cu înălțimea de 9 metri și 5 stâlpi de iluminat cu înălțimea de 4 metri; stâlpii de 9 metri vor fi dotați cu corpuri de iluminat tip LED (înlocuire inclusiv a cablului).

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*