Vineri 18 Ianuarie 2019, Actualizat acum 17 zile 12:00 am

 

Sucevean prins băut la volan și cu permis de conducere fals

Un sucevean de 31 de ani a fost prins băut la volan și cu un permis de conducere fals. Un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Gura Humorului a oprit pentru control pe DC 27, duminică seară, din comuna Păltinoasa, autoturismul condus de un bărbat de 31 de ani, din comuna Valea Moldovei.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, cu ocazia verificării documentelor, bărbatul a prezentat un permis de conducere eliberat de autorităţile ucrainene prin care se atesta faptul că, a obţinut mai multe categorii auto în perioada 2012-2015.

„Întrucât existau suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat, polițiștii au efectuat verificări în bazele de date, ocazie cu care s-a constatat faptul că, bărbatul nu posedă permis de conducere și nu figurează ca fiind deţinător de paşaport, eliberat de autoritățile române. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” şi „uz de fals”, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*