Vineri 18 Ianuarie 2019, Actualizat acum 17 zile 12:00 am

 

Un adolescent de 17 ani gonea la volanul unei mașini, la Sucevița, cu polițiștii pe urmele sale

Un adolescent de 17 ani este cercetat de polițiști după ce a condus fără permis, iar când polițiștii i-au făcut semnal de oprire, acesta i-a ignorat, fiind urmărit în trafic.

Duminică seară, în timp ce acționa pe strada Școlii, din comuna Sucevița, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcţiune, reușindu-se blocarea autoturismului.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un minor de 17 ani, Robert Rusar, din comuna Sucevița, în autoturism fiind ca și pasager, un tânăr de 18 ani, Cornel Marcu, din aceeași localitate.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul i-a fost încredințat pentru a fi condus de drumurile publice de proprietarul acestuia, un bărbat de 27 de ani, Vasile Baciu, din comuna Suceviţa.

„În cauză s-a întocmit dosar penal, minorul de 17 ani fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 27 de ani sub aspectul comiterii infracțiunii de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, se menționează într-un comunicat al Poliției Suceava.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*