Vineri 18 Ianuarie 2019, Actualizat acum 17 zile 12:00 am

 

Arme confiscate de polițiști de la doi bărbați din Zvoriștea și Bosanci

Doi bărbați, din Zvoriștea și Bosanci, s-au ales cu dosare penale pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, la data de 9 martie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Suceava l-au identificat pe un bărbat de 54 de ani, din comuna Zvoriștea, posesor de permis de armă, care nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilității permisului de armă și nu a depus arma de ținută la un armurier autorizat, în termen legal de 10 zile de la expirarea acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor” fiind dispuse măsuri de ridicare și indisponibilizare a armei neletale, un pistol cu gaze și a permisului de armă.

De asemenea, la data de 10 martie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Suceava, l-au identificat pe un bărbat de 47 de ani, din comuna Bosanci, posesor de permis de armă, care nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilității permisului de armă și nu a depus arma de ținută la un armurier autorizat, în termen legal de 10 zile de la expirarea acestuia.

Și el s-a ales cu dosar penal fiind dispuse măsuri de ridicare și indisponibilizare a armei neletale, un pistol cu gaze și a permisului de armă.

loading...

Loading...

Lăsați un comentariu

*