Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Percheziții la Brodina! Țigări de contrabandă găsite într-o mașină, în curtea unei femei de 75 de ani

Două percheziții au avut loc la locuințele a două persoane din comuna Brodina după ce polițiștii au găsit o mașină cu țigări de contrabandă în curtea unei femei de 75 de ani.

Vineri, 9 martie, în jurul orei 02.00, în timpul executării serviciului, o patrulă din cadrul Postului de poliție Ulma a identificat în curtea imobilului unei femei de 75 de ani, din comuna Brodina, un autoturism, în interiorul căruia se aflau mai multe colete cu țigări de contrabandă, la faţa locului prezentându-se şi un localnic de 33 de ani care a manifestat un comportament necorespunzător faţă de lucrătorii de poliţie.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale vehiculului au fost atribuite unui alt autoturism, aparținând unui bărbat din orașul Vicovu de Sus.

Astfel, în baza probatoriului administrat de polițiști, Judecătoria Rădăuți a încuviințat efectuarea a două percheziții domiciliare, atât la imobilul unde locuiește bărbatul de 33 ani, din comuna Brodina, cât și la imobilul din curtea comună unde locuiește femeia de 75 de ani și fiica sa de 27 de ani, ocazie cu care, au fost identificate 1.000 de pachete cu țigări de proveniență extracomunitară, bunuri despre care femeia de 75 de ani a declarat că nu cunoaște modul în care acestea au fost abandonate în curtea sa.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „contrabandă”, „distrugere” și „punerea în circulație pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”. Țigările în valoare de circa 10.000 lei au fost confiscate, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptelor și identificarea persoanelor implicate”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*