Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Tragedie rutieră la Milişăuţi. Un mort şi doi răniţi după ce o camionetă a căzut de pe un pod

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă dimineaţă, la Milişăuţi.

Un bărbat de 45 de ani, Florentin Copac, a murit, iar doi, șoferul de 38 de ani, Gigel Gâlcă, și un pasager de 22 de ani, au fost răniți după ce camioneta în care se aflau a căzut de pe un pod de la aproximativ 10 metri.

Autovehiculul a căzut în albia râului Suceava, la o diferență de nivel de aproximativ 10 metri, iar în interiorul mașinii se aflau trei persoane. Două dintre ele s-au autoevacuat, însă cea de-a treia a rămas încarcerată, în stare de inconștiență.
La fața locului s-au deplasat Modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Rădăuți, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.
Intervenția pentru descarcerarea victimei a fost una dificilă, întrucât atât accesul către autovehicul, cât și poziția în care acesta era răsturnat a necesitat un efort susținut din partea salvatorilor pentru operațiunile de extragere”, au precizat reprezentanții ISU Suceava.

Cei doi răniţi sunt conştienţi şi au fost preluaţi de echipajele de ambulanţă şi transportaţi la spital. Cele trei persoane sunt din Olt.

Poliţiştii susțin că șoferul a pierdut controlul volanului, din cauza vitezei, într-o curbă. Șoferul nu era băut.

 

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*