Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

A sfidat legea! Bărbat la volanul unei mașini, urmărit de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii când l-au oprit

Un bărbat de 37 de ani, din comuna Frătăuții Vechi, a sfidat legea, iar acest lucru l-a costat. Vineri, în jurul orei 01.50, în timp ce acționa pe DN 17A, din comuna Horodnic de Sus, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism cu numere provizorii de înmatriculare, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase în funcţiune, autoturismul fiind blocat pe strada 22 Decembrie din municipiul Rădăuți.

Conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un bărbat de 37 de ani din comuna Frătăuții Vechi, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că, acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autorizația provizorie de circulație a vehiculului este expirată din 02.08.2017.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost transportat la spital, unde, a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, susțin polițiștii.

Așa se face că acum individul este cercetat pentru mai multe infracțiuni: „punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A sfidat legea! Bărbat la volanul unei mașini, urmărit de polițiști. Ce au descoperit oamenii legii când l-au oprit | Moldova24

Lăsați un comentariu

*