Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Vezi când va fi inaugurată zona de agrement Tătărași!

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă, că zona de agrement Tătărași va fi inaugurată la data de 1 mai. Potrivit acestuia, acolo este un proiect suplimentar, care prevede montarea a două tiroliene, una cu o lungime de 100 de metri pentru copiii sub 12 ani și una cu o lungime de 600 de metri pentru copiii de peste 12 ani.

Sigur, sunt în faza de licitație. Eu îmi doresc ca, în paralel, să putem până la 1 mai să montăm aceste tiroliene. În măsura în care nu se întâmplă așa oricum zona de agrement va fi deschisă așa cum este azi”, a spus primarul Ion Lungu.

Zona de agrement este prevăzută cu spaţii verzi, locuri de joacă pentru copii şi alei pietonale, platforme de tip amfiteatru, precum şi construcţii cu destinaţia de cazare, servicii, alimentaţie publică şi manifestări culturale. Locurile sunt rezervate unui lac ambiental şi spaţiilor verzi, dar şi lacului de agrement pentru ambarcaţiuni uşoare, de tipul bărcilor sau hidrobicicletelor. Perimetrul de sport şi servicii a fost proiectat cu terase, spaţii comerciale şi de alimentaţie publică, terenuri de baschet, mini-golf şi tenis, acestea din urmă cu „gradenele” aferente. De asemenea, nu ar trebui să lipsească cabinetul medical şi grupurile sanitare.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*