Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Bărbatul care și-a pierdut viața în accidentul mortal de luni a fost un profesor foarte apreciat

Bărbatul de 71 de ani, din Frasin, care și-a pierdut viața în accidentul cumplit care  a avut loc, luni, la Doroteia, a fost profesor de matematică. Este vorba despre Vasile Ruxandari, din Frasin, care a fost unul dintre cei mai apreciați și iubiți profesori din zonă.

„Dragul meu frate Vasile Ruxandari azi este cea mai trista zi din viata mea, ziua in care te am pierdut pentru totdeauna, ziua in care ai lasat un gol imens in sufletele noastre. In asta viata ai fost un frate, sot, tata, unchi deosebit si nu in ultimul rand un profesor ce si a facut meseria cu daruire pana in ultima clipa cand tragicul accident de astazi te a rapit dintre noi. Toti cei care te am cunoscut ca fiind un suflet nobil cu o inima mare nu te vom uita niciodata. D -ezeu sa te ierte suflet frumos”, este mesajul pe care l-a transmis sora fostului profesor, Veronica.

Cum s-a produs accidentul

Un bărbat de 43 de ani din comuna Stulpicani, Toader Zamcu, conducea o autoutilitară dinspre Frasin către Stulpicani, iar din cauza faptului că nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de autoturismul din faţa sa, dar și pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, pentru a evita să intre într-un VW Polo, condus de Cosmin Nastiuc, de 19 ani, din Ostra, a virat brusc la stânga, dar a acroșat mașina cu partea dreaptă, a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un VW Passat, condus de Vasile Ruxandari, de 71 de ani, din Frasin.

Bărbatul de 71 de ani a murit în accident, iar o femeie, pasager în aceeași mașină, a fost rănită. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest și nu erau băuți. Polițiștii continuă cercetările.

FOTO! Accident grav cu trei mașini! Un bărbat a murit, iar o femeie a fost rănită

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*