Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Tânărul din Vicovu de Sus, care a intrat cu mașina într-un stâlp la Suceava, avea permisul suspendat

Tânărul de 25 de cani, din Vicovu de Sus, care a fost rănit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un accident la Suceava, avea permisul suspendat.

Potrivit polițiștilor, în timp ce conducea autoturismul pe str. Gheorghe Doja din municipiul Suceava, după ce a trecut de intersecția cu str. Mircea Damaschin, Andrei Romaniuc, un tânăr de 25 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a acroșat un stâlp de la iluminat public.

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Interogând bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul are permisul de conducere suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și ”conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat”, ce va fi soluționat procedural”, susțin polițiștii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Accident în municipiul Suceava! Un tânăr intrat cu mașina într-un stâlp | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*