Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Gerul face noi victime! Încă doi suceveni au murit din cauza frigului

Gerul a făcut deja trei victime în județul Suceava. Două persoane au murit din cauza frigului, în perioada 26 februarie-2 martie. Este vorba despre un bărbat de 59 de ani, din Bosanci, unul de 70 de ani din Vadu Moldovei.

Primul deces a fost la Straja, un bărbat de 65 de ani, a fost găsit mort pe 25 februarie.

Bărbatul din Bosanci (C.C.) a fost găsit decedat, pe 28 februarie, în curtea locuinței sale, în jurul orei 14,30.  Potrivit adresei Poliției, din discuțiile purtate cu membrii familiei a rezultat că bărbatul a fost găsit decedat de către sora sa, nu era căsătorit, locuia singur și era cunoscut ca un mare consumator de băuturi alcoolice.  În acest caz, la solicitarea Poliției, la data de 1 martie a.c., la morga Spitalului Județean de Urgență Suceava a fost efectuată autopsia. Conform certificatului medical constatator, data decesului este 28 februarie 2018, iar cauza decesului este “insuficiență cardio-respiratorie acută” și “hipotermie”.  De asemenea, la data de 1 martie a murit înghețat și un bărbat de 70 de ani din Vadu Moldovei. G.P. a fost găsit înghețat în curtea casei sale din satul Dumbrăvița.

Reamintim că primul caz de deces prin hipotermie a fost cel al unui bărbat de 65 de ani din Straja, la data de 25 februarie.

În condițiile codului portocaliu pentru temperaturi scăzute, în perioada 26 februarie-2 martie, ca urmare a intervenției ultilajelor aparținând secțiilor de Drumuri Suceava și Câmpulung nu a fost afectată circulația pe drumurile naționale și județene.

Totodată, Delgaz Grid nu a semnalat întreruperi în alimentarea cu gaz și energie electrică, iar orele de curs s-au desfășurat normal în toate unitățile de învățământ din județul Suceava.

Răpus de ger! Un bărbat a fost găsit înghețat, în spatele locuinței sale


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*