Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

S-a răzbunat pe un polițist pentru că și-a făcut treaba. Individ judecat după ce l-a lovit pe fratele unui ofițer de poliție

Un bărbat a fost trimis în judecată pentru ultraj după ce l-a bătut pe fratele unui polițist în semn de răzbunare față de ofițerul de poliție.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a lui Lucan Vasile, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj,  tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Anchetatorii arată că în seara zilei de 02 februarie 2018, în jurul orelor 18.00, a exercitat acte de agresiune fizică asupra persoanei vătămate C.C., în scop de răzbunare pentru că fratele acestuia, C.D. ofiţer de poliţie a instrumentat mai multe dosare penale în urma cărora inculpatul a fost condamnat, lovindu-l pe fratele polițistului cu pumnul în zona fetei, agresiune care i-a cauzat persoanei vătămate leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 11-12 zile de îngrijiri medicale, prin manifestările agresive, tulburând liniştea şi ordinea publică.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. S-a răzbunat pe un polițist pentru că și-a făcut treaba. Individ judecat după ce l-a lovit pe fratele unui ofițer de poliție | Moldova24

Lăsați un comentariu

*