Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

FOTO! Mercedes Benz căutat pentru confiscare de autoritățile din Italia, oprit la frontiera Siret

Un microbuz Mercedes Benz, care era căutat de autoritățile italiene pentru confiscare, a fost oprit, marți, la frontiera Siret.

În jurul orei 01.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat la control, pentru efectuarea formalitățile de frontieră Oleksandr S., cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 47 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes-Benz Sprinter, cu număr de înmatriculare specific Poloniei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au constatat că microbuzul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alerta fiind introdusă de către autoritățile din Italia.

Conducătorul auto a declarat că a cumpărat microbuzul din Polonia și că nu știa despre faptul că autovehiculul ar face obiectul unei infracțiuni.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar microbuzul, în valoare de aproximativ 65.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Mercedes Benz căutat pentru confiscare de autoritățile din Italia, oprit la frontiera Siret | Moldova24

Lăsați un comentariu

*