Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Ninsori slabe în județul Suceava. Vezi cum se circulă pe drumurile naționale!

Drumarii îi sfătuiesc pe șoferi să circule cu prudență, să plece la drum doar în cazuri de strictă necesitate, cu echiparea corespunzătoare a autovehiculelor și, mai ales, cu informarea adecvată cu privire la condițiile meteo și starea sectoarelor de drum ce urmează a fi tranzitate.

„În ceea ce privește restricțiile de drumuri, solicităm din partea persoanelor afectate înțelegere, dând asigurări că vom interveni cu toate forțele și utilajele din dotare, pentru deblocarea sectoarelor afectate”, a spus Ovidiu Mugurel Laicu, director general regional al DRDP Iași.

La acest moment, pe drumurile naționale din sudul Moldovei Moldova se circulă în condiții de iarnă, carosabilul fiind umed cu portiuni cu zăpadă frământată în județele Vrancea, Bacău și Galați, unde, izolat, se formează suluri de zăpadă în strat de 10 cm., din cauza viscolului. De asemenea, în județul Vaslui se înregistrează carosabil urcat, cu porțiuni de zăpadă viscolită. În rest, carosabilul se prezintă uscat cu porțiuni umede în județele Suceava și Neamț, respectiv uscat, în județele Botoșani și Iași.
Cerul este acoperit, cu ninsori și viscol la sol în Vaslui, Galați, Bacău și Vrancea, respectiv ninsori slabe în Suceava și Neamț, cu temperaturi ale aerului cuprinse între -16 grade la Potoci (NT), Rădăuți (SV), Săveni (BT), Ghimeș (BC) și -9 grade la Traian (GL).

Pe timpul nopții, pe drumurile naționale din administrarea DRDP Iași s-a acționat cu 102 autoutilaje și s-au răspândit 106 tone material antiderapant, în special în sudul regiunii. La acest moment, se acționează cu 115 autoutilaje.

Deszăpezirea în Bucovina

(VIDEO) Supralărgire carosabil DN 17A, județul Suceava

Publié par DRDP Iasi Oficial sur lundi 26 février 2018

DRDP Iași stă la dispoziția participanților la trafic pentru orice informaţii despre starea drumurilor naţionale din zona Moldovei, prin Dispeceratul său deschis în regim de permanenţă – tel. 0232/213168. Informaţii actualizate despre starea vremii şi a carosabilului pot fi obţinute şi de la Dispeceratul CNAIR, la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, precum şi de pe paginile noastre web, www.drdpiasi.ro, respectiv www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situaţia Drumurilor Naţionale.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ninsori slabe în județul Suceava. Vezi cum se circulă pe drumurile naționale! | Moldova24

Lăsați un comentariu

*